نوشته شده توسط : ساحل

منظور از خدمات پسیو شبکه همان کابل کشی شبکه است. خدمات پسیو به عنوان ستون فقرات یک شبکه مورد کاربرد پیمان میگیرد؛ لذا بدون وجود این خدمات امکان راه اندازی شبکه هستی نخواهد داشت. سرعت یک شبکه به شدت به نوع سیستم کابلی آن شبکه بستگی دارد. پس هرچقدر کابل‌های شبکه‌ی شما از کیفیت بالاتری برخوردار باشند، از شبکه‌ی قدرتمندتری برخوردار خواهید بود.

خُب تا اینجای مطلب با مفهوم پسیو آشنا شدید. حال این سوال مطرح میشود که هزینه‌ی این خدمات چگونه است؟
قطعا جستار خرج دائم مهم بوده و هست اما راستی این است که در قبال پیشه باکیفیت نباید انتظار هزینه‌ی ذیل داشته باشید. بهترین پیشه این است که با یک تیم نیرومند ولی منصف قرارداد ببندید.
هزینه‌ی خدمات زیرساخت شبکه به عوامل مختفی بستگی دارد، که از آنگونه این عوامل میتوان به گونه شبکه، گستره و گستردگی شبکه، شمار نودهای باره نیاز در شبکه و .. اشاره کرد.


پسیو شبکه
خدمات پسیو شبکه چیست و هزینه‌ی آن چقدر است؟
منظور از خدمات پسیو شبکه همان کابل کشی شبکه است. خدمات پسیو به عنوان ستون فقرات یک شبکه مورد بهره‌گیری قرار میگیرد؛ لذا بدون وجود این خدمات امکان تاسیس شبکه هستی نخواهد داشت. سرعت یک شبکه به شدت به نوع سیستم کابلی آن شبکه بستگی دارد. بعد هرچقدر کابل‌های شبکه‌ی شما از کیفیت بالاتری برخوردار باشند، از شبکه‌ی قدرتمندتری برخوردار خواهید بود.

خُب لغایت اینجای مطلب با مفهوم پسیو آشنا شدید. حال این سوال مطرح میشود که هزینه‌ی این خدمات چگونه است؟
قطعا سوژه خرج همش مهم بوده و هست اما حقیقت این است که در قبال کار باکیفیت نباید انتظار هزینه‌ی زیر داشته باشید. بهترین کار این است که با یک تیم قوی اما منصف پیمان نامه ببندید.
هزینه‌ی خدمات زیرساخت شبکه به عوامل مختفی پیوستگی دارد، که از آنگونه این عوامل میتوان به گونه شبکه، وسعت و گستردگی شبکه، تعداد نودهای باره نیاز در شبکه و .. اشاره کرد.

خدمات اکتیو شبکه

اکتیو و پسیو شبکه
برخی از تجهیزات پسیو شبکه :

انواع کابل و پچ کورد شبکه شامل کابل‌های Cat5e , Cat6 , Cat6a
انواع کابل‌های فیبر نوری (مالتی مد و سینگل مد)
کانکتورهای فیبر نوری (پچ کورد , پیگتیل , آداپتور فیبر نوری)
انواع رک های ایستاده و دیواری
انواع پچ پنل کابل‌های مسی و فیبر نوری
اتصالات شبکه همانند سوکت RJ , کیستون
نصب امکانات پسیو احتیاج به رعایت استاندارد‌های اصولی دارد و کارآزموده ذی‌ربط حتما بایستی تجربه‌ی لازم و کافی را در این باره داشته باشند. در شبکه‌ی فیبر نوری حساسیت کار کمی بیشتر است؛ زیرا کابل‌های فیبر نوری گزند پذیر بوده و پیشه با این نوع کابل‌ها نیازمند امکانات تخصصی می‌باشد که هزینه‌بر هم خواهد بود. از آنگونه دستگاه‌های باره دربایستن برای این پیشه میتوان به دستگاه تست otdr و تست فلوک و دستگاه فیوژن فیبر نوری اشاره نمود. این دستگاه‌ها علاوه بر گران قیمت بودن دربایستن به ادب تخصصی نیز دارند و برای کار با آن باید دوره‌‌ها و آموزش‌های مربوط به آن گذرانده شود و تجربه کافی درباره‌ی پرکار سازی شبکه داشته باشید .

منبع : 

https://avashnet.com/passive-network-services/



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

پاکستان باری دیگر تیک تاک (TikTok) را به ‌دلیل نشر محتوای ناشایست مسدود کرده است. براساس گزارش ورج، این دومین باری است که پلتفرم موردبحثِ تحت مدیریت بایت‌دنس در پاکستان مسدود می‌شود.

در ماه اکتبر سال گذشته‌ی میلادی (مهر و آبان ۱۳۹۹) تیک تاک به ‌مدت ۱۰ روز در پاکستان مسدود شده بود. در آن زمان این شبکه اجتماعی به‌ دلیل میزبانی از ویدئوهای «غیر اخلاقی» و «ناشایست» مسدود شد؛ البته بایت‌دنس پس از ۱۰ روز موفق شد به مقامات دولت پاکستان اطمینان بدهد که «مطابق هنجارهای اجتماعی و قوانین این کشور»، روی ویدئوها نظارت می‌کند و چند روز پس از مسدودسازی، تیک تاک فعالیتش را در پاکستان از سر گرفت.

براساس آمار، تیک تاک ده‌ها میلیون کاربر در پاکستان دارد؛ اما دادگاه عالی پیشاور به اداره‌ی مخابرات پاکستان (PTA) دستور داده است این شبکه اجتماعی را مسدود کند. در بیانیه‌ی مطبوعاتی PTA می‌خوانیم: «با احترام به حکم دادگاه عالی پیشاور، اداره‌ی مخابرات پاکستان دستورالعمل‌های لازم را به ارائه‌دهندگان سرویس داده است تا دسترسی به تیک تاک به‌صورت فوری مسدود شود. امروز در جریان جلسه‌ی استماع این پرونده، دادگاه عالی پاکستان دستور مسدودسازی این اپلیکیشن را صادر کرد.»

هنوز مشخص نیست چرا قانونی بودن فعالیت تیک تاک در پاکستان بار دیگر زیر سؤال رفته است. شاید ترندی خاص در تیک تاک یا ویدئویی در این شبکه‌ی اجتماعی مقصر مسدودسازی آن در پاکستان باشد. خبرگزاری الجزیره در گزارشی می‌نویسد شکایت توسط قیصر رشید خان، قاضی ارشد دادگاه عالی پیشاور، ثبت شده است. به ادعای قیصر رشید خان، تیک تاک میزبان ویدئوهایی است که «برای جامعه‌ی پاکستان قابل‌پذیرش نیستند.» مطابق نوشته‌ی فایننشال تایمز، خان با مطرح کردن ادعای نقش داشتن تیک تاک در «نشر محتوای مبتذل»، در جلسه‌ی استماع پنج‌شنبه دستور داده است مسدودسازی این شبکه‌ی اجتماعی به ‌شکل فوری به مرحله‌ی عملیاتی برسد.

تیک تاک بیانیه‌ای در اختیار ورج قرار داده که در آن آمده است: «تیک تاک بر پایه‌ی ابراز تفکرات خلاقانه بنا شده است و قابلیت‌های حفاظتی قدرتمندی در آن پیاده‌سازی شده‌اند تا محتوای نامناسب از پلتفرم دور نگه داشته شود. ما تیم نظارتی با زبان محلی در پاکستان تشکیل داده‌ایم و مکانیسم‌هایی برای گزارش و حذف محتوای نقض‌کننده‌ی رهنمودهای جامعه‌ی کاربرانمان ارائه می‌دهیم. ما مشتاقیم همچنان به میلیون‌ها کاربر و خالق محتوای تیک تاک در پاکستان که خانه‌ای برای خلاقیت و سرگرمی پیدا کرده‌اند، خدمت‌رسانی کنیم.» 

این نخستین باری نیست که تیک تاک با چنین اتفاقی مواجه می‌شود. این شبکه‌ی اجتماعی تاکنون بارها در سراسر دنیا با مسدود شدن یا محدود شدن فعالیت‌هایش مواجه شده است. یکی از چشمگیرترین اتفاقات تاریخ تیک تاک، مسدودسازی این شبکه‌ی اجتماعی در سراسر کشور هند بود.

تیک تاک پس از جدال با دولت ترامپ، برای مدت‌زمانی طولانی تیتر یک بسیاری از رسانه‌های حوزه‌ی فناوری را به‌ خود اختصاص داده بود. ترامپ در آن زمان ادعا کرد تیک تاک اطلاعات کاربران آمریکایی را در دسترس دولت چین قرار می‌دهد و به ‌همین دلیل برای ادامه‌ی فعالیت در آمریکا باید با یکی از شرکت‌های آمریکایی به توافق برسد. گفته می‌شد واحد آمریکای تیک تاک ممکن است به زیرمجموعه‌ی شرکتی آمریکایی تبدیل شود و درنهایت، قراردادی بین تیک تاک و اوراکل امضاء شد. 

 

منبع :

https://www.zoomit.ir/internet-network/368966-pakistan-ban-tiktok-vulgarity-videos/



:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی آخرین گزارش از وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور را تا پایان آذر ۱۳۹۹ ارائه کرد. طبق نمودارهای رگولاتوری، اکنون اینترنت در ایران ۱۰۴ درصد ضریب نفوذ دارد؛ درحالی‌که همچنان کفه‌ی ترازو به‌سمت اینترنت موبایل بسیار سنگین‌تر از اینترنت ثابت است. درواقع، حدود ۹۳ درصد مردم از اینترنت موبایل و حدود ۱۲ درصد از اینترنت ثابت خانگی استفاده می‌کنند.

البته آمار جدیددرمقایسه‌با سه‌ماهه‌ی دوم سال، تغییر چندانی نکرده و اکنون ۹ میلیون و ۷۱۸ هزار و ۴۳۹ نفر در ایران از اینترنت ثابت استفاده می‌کنند. همچنین، درمقایسه‌با سه‌ماهه‌ی دوم سال ۱۳۹۸ اکنون حدود ۳۰۰ هزار نفر به مشترکان اینترنت ثابت اضافه شده است.

پیش‌از‌این در زومیت، دلایل ریزش کاربران اینترنت ثابت را بررسی کرده بودیم. اینترنت ثابت در سال ۱۳۹۸ یک‌میلیون ریزش کاربر را تجربه کرد که با‌توجه‌به مرسوم‌تربودن استفاده از اینترنت پهن‌باند ثابت در دنیا و قیمت ارزان‌تر آن در‌برابر اینترنت سیار، مشکلات توسعه‌نیافتن اینترنت ثابت در ایران را بیش‌ازپیش نمایان می‌کند.

اوایل سال ۱۳۹۹، وزیر ارتباطات وعده‌ی چهار برابر شدن اینترنت ثابت را با ارائه‌ی VDSL داد؛ طرحی که امسال عملی نشد و وزیر چند روز پیش خبر داد که به‌جای آن، اینترنت خانگی 5G دراختیار کاربران قرار می‌گیرد. بر‌این‌اساس، مبین‌نت به‌عنوان اولین شرکت ارائه‌ی اینترنت 5G خانگی را آغاز کرد. برخی توسعه‌‌نیافتن اینترنت ثابت را انحصار مخابرات عنوان می‌کنند؛ اما مخابرات هم می‌گوید حداکثر همکاری را برای توسعه‌ی اینترنت کرده و در این زمینه، قرارداد بيت استریم را امضا کرده که سه سال معطل مانده بود.

به‌هر‌صورت، مهاجرت کاربران به‌سمت اینترنت موبایل همچنان ادامه دارد و در کمتر از سه ماه، بیش از یک‌میلیون نفر به تعداد مشترکان اینترنت موبایل افزوده شده است. درواقع تا انتهای آذر امسال، اینترنت موبایل در ایران بیش از ۷۷ میلیون و ۷۰۶ هزار و ۸۸۵ نفر مشترک دارد؛ درحالی‌که در سه‌ماهه‌ی دوم سال، اینترنت موبایل ۷۶ میلیون و ۵۳۱ هزار مشترک داشت. البته دولت و اپراتورها نیز تابه‌حال درباره‌ی هجوم کاربران به اینترنت موبایل و فشار بر این شرکت‌ها هشدار داده‌اند. پیش‌از‌این، مدیرعامل ایرانسل به زومیت گفته بود تعرفه‌ی بسیار اندک اینترنت موبایل با افزایش شدید ضریب نفوذ آن، افت کیفیت را در سال آینده ایجاد خواهد کرد.

طبق گزارش جدید رگولاتوری، ۸۷ میلیون و ۴۲۵ هزار و ۳۲۴ نفر مشترک اینترنت پهن‌باند در کشور هستند که ضریب نفوذ ۱۰۴/۰۶ درصدی را نشان می‌دهد. بر‌این‌اساس، ۸۸/۸۸ درصد مردم از اینترنت نسل سه و چهار موبایل و مشترکان ADSL حدود ۹ درصد و کمتر از ۲ درصد مردم از اینترنت TD-LTE استفاده می‌کنند. درنهایت، اینترنت موبایل درمقایسه‌با سال ۱۳۹۸ حدود ۱۰ درصد رشد را تجربه کرده و اینترنت ثابت، تنها رشد حدودا ۱ درصدی را شاهد بوده است

منبع : 

https://www.zoomit.ir/tech-iran/368991-cra-new-report-internet-users-iran-q3-99/



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 فروردين 1400 | نظرات ()